مشاوره حقوقی رایگان - نحوه استعفا

با سلام خدمت وکلای محترم پیشاپیش از راهنمایی شما بزرگواران متشکرم
در مجموعه خصوصی مشغول به کار هستم قصد استعفا دارم و امکانش هم وجود داره ولی فکر میکنم اگر بهشون تحویل بدم رسید نکنن خواستم ازتون بپرسم که کدام روش استعفا مطابق با قانون کار و محکمه پسند تر هست؟ اینکه استعفام رو خودم تنظیم کنم و برای شرکت محترم پست کنم؟ یا استعفای خودم رو طی اظهارنامه قضایی اعلام کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ماده 21 قانون کار شما می‌توانید رسماً استعفای خود را اعلام و بعد از استعفا نیز به مدت یک ماه به کار خود ادامه دهید در صورتی که با شما تسویه حساب ننمودند می توانید ترک کار کنید و اقدام شما کاملاً قانونی و موجه خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

استعفا خود را کتبا و به طور رسمی از طریق سیستم اعلام کنید و تا یک ماه فرصت بدید و ادامه همکاری اگر بعد از یک ماه موافقت نشد با استعفای شما میتوانید ترک کار کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما استعفای خود را کتبا به شرکت تقدیم نمایید و بعد از یک ماه اگر جواب ندادند ، میتوانید از شرکت خارج بشوید
و اگر قصد گرفتن بیمه بیکاری دارید باید حتما ، نامه عدم نیاز از شرکت بگیرید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما استعفای خود را کتبا به شرکت تقدیم نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ماده 21 قانون کار شما می‌توانید رسماً استعفای خود را اعلام و بعد از استعفا نیز به مدت یک ماه به کار خود ادامه دهید در صورتی که با شما تسویه حساب ننمودند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

استعفای خود را رسما اعلام و تا یک ماه به کار ادامه دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

استعفای خود را اعلام ولی تا یکماه به کار خود ادامه دهید اگر اقدامی نکردند ازشرکت خارج شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
استعفای خودرا اعلام نمایید و تا یکماه به کار خود ادامه دهید واگر نپذیرفتند ترک کار مانعی نخواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اظهارنامه رسمی به آن‌ها اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام استعفا خود را کتبا و به طور رسمی از طریق سیستم اعلام کنید