مشاوره حقوقی رایگان - درخواست فروش ملک مشاع ورثه ای

با سلام و ادب و احترام
از ملک ورثه ای که 3 دانگ آن ورثه ای میباشد و بند بهمراه ورثه دیگر و همسر متوفی در آن سکونت داریم و حال از طرف دو ورثه دیگر درخواست اجرت المثل و خلع ید شده است
بنده قصد دارم که سهم این دونفر را خریداری کنم ولی هرچه اسرار میکنم گویا قصد فروش به من را ندارند و فقط قصد اذیت و خلع ید بنده را از ملکی که مالک سه دانگ آن هستم و از 3 دانگ مابقی نیز به عنوان ارث سهم میبرم دارند. حال من چگونه میتوانم درخواست فروش ملک را بدهم که بتوانم سهم این دونفر را خریداری کنم ایا ممکن است که فقط سهم این دونفر را خریداری کنم . نمیخواهم ملک به مزایده عمومی برود و برای خودم رقیب خرید درست کنم . قصد دارم فقط سهم این دونفر را خریداری کنم توان مالی من در حد خرید سهم این دونفر میباشد نه بیشتر .
توضیح که هنوز جلسه رسیدگی به دعوای خلع ید برگزار نشده است 10 روزی از این تاریخ فرصت دارم ممنون و متشکر میشوم بنده را راهنمایی کنید و راه درست را بروم که نتیجه مطلوب داشته باشد .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید درخواست افراز و تفکیک و در نهایت دستور فروش بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نسبت به سه دانگی که از ماترک مرحوم پدرتان هست می توانید دادخواست تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث خود را به نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید از طریق دادگاه دستور فروش ملک را بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ابتدا از ثبت درخواست افراز دهید و بعد دستور فروش از طریق دا گاه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا نسبت به سه دانگ ورثه ای ، درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید و سپس باید دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه مطرح نمایید و با توجه به اینکه ، ملک غیر قابل افراز است ، قاضی دستور فروش خواهد داد و شما میتوانید در مزایده فقط سهم ایشان را خریداری نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از دادگاه تقاضای تقسیم ماترک کنید.توجه به اینکه ، ملک غیر قابل افراز است ، قاضی دستور فروش خواهد داد و شما میتوانید در مزایده فقط سهم ایشان را خریداری نمایید