مشاوره حقوقی رایگان - حکم شفعە و خلع ید

باسلام ، بندە یک قطعه زمین از یک نفربه صورت قانونی خریده ام و در آن چندین اصله درخت غرس کرده ام، اما خواهر فروشنده مدعی شراکت در زمین شده و درخواست شفعه و حکم خلع ید داده است ، اجرای حکم چگونه است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اعمال حق شفعه توسط شریک مال مشاع شرایط خاصی دارد ، که باید این شرایط محقق بشود
جهت مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت اخذ توضیحات بیشتر شما وبررسی موضوع وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اعمال حق شفعه توسط شریک مال مشاع شرایط خاصی دارد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خلع ید مشاعی کل مالکین مجبور به تخلیه میشن تمضبهات تکمیلی تماس

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شرایط را دارا بوده و تازه متوجه شدن بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اظهارنظر لازم است مدارک شما بررسی و توضیحات بیشتری داده بشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حق شفعه و اعمال آن شرایط خاص دارد که قابل بررسی است.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام حق زور برای دو نفر از مالکین مشاع به وجود خواهد آمد و اجرای خلع ید آن منوط به تخلیه کل ملک می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خلع ید از انجاییکه مشاعی است نسبت به کل صورت می گیرد
حق شفعه بین دونفر شریک در مال غیر منقول قابل تقسیم بوجود می آید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حق شفعه هست ولی اعمال این حق شرایط خاص دارد و میتوان دفاع کرد