مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام. پدر خانم بنده با دوستش ب صورت کلامی قرار بر این شد زمین از دوستش باشه ساخت از پدر خانم من و اگر هزینه ساخت بیشتر از قیمت زمین شد مابقی هزینه ساخت هم نصف نصف باشد. دوست پدر خانم من با چند نفر دور پدر خانم بنده رو میگیرن و یه قول نامه می‌نويسن ک داخل قول نامه ذکر شده زمین از دوستش و ساخت با پدر خانم بنده همین و امضا کردن. داخل زمین دوستش یه آپارتمان 5 واحدی ساختن. واسه تکمیل آپارتمان 3 واحد رو پیش فروش میکنن. ک هنوز مابقی پیش فروش هارو نگرفتن. دعواشون میشه دوستش میگه تو 2 واحد و نصفی سهم خودتو فروختی تازه یه نصف واحد هم از من فروختی. و 2 واحد دیگه رو هم برای خودش برده. یه بار شکایت کرد ک دادگاه طرف پدر خانم بنده رو گرفت. بعد از کلی رفت و آمد چیزی دستشو نگرفته. و کل زندگیش رو سر این کار فروخت. قاضی و دادستان گفتن یه وکیل خوب بگیر میتونی 1 واحد رو بگیری. ولی پول نداره وکیل بگیره. خودش میتونه اقدام کنه؟؟ وکیل رایگان وجود نداره آیا؟ یا یه وکیل 1 واحد خونه رو زنده کنه وقتی ب فروش رفت هزینه وکالت رو بگیره.؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خودشون میتونن اقدام کنند وکیل معاضدتی هم میتونن بگیرن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر ظاهرا حق با مالک زمین است. و ممکن است شما در دادگاه
نتیجه ای نگیرید زیرا خود شما حاضر به تنظیم قرارداد مشارکت ، به صورت ، نصف - نصف شده اید مگر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی اسناد و قرارداد دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بر طبق قرارداد رای صادر می گردد از وکلای معاضدتی می توانید اختیار کنید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام از وکلای معاضدتی میتوانند بهره بگیرند جهت پاسخ به سوال دیگر شما نیاز به بررسی مدارک است