مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

باسلام
بنده در سال98 یک ملک نیمه کاره درقالب6طبقه مسکونی 2 طبقه پارکینگ که از100٪ عملیات فیزیکی تنها32٪ اجراشده بود بطور کامل طبق گزارش کارشناس نسبت به ‌ارزش ریالی آن ازمالک خریداری نمودم که طبق این گزارش ابتدا خود مالک اقدام به اخذ پروانه ‌مهندسین(ناظرومجری) تخریب وگودباری… ‌عملیات فیزیکی سازه را25٪ تکمیل نمود بدلیل نبودسرمایه بنا به دلایلی ادامه عملیات را به سازنده تحت عنوان مشارکت درساخت واگذار کرد ‌طبق گزارش کارشناس تنها7٪ تکمیل نمود وعملیات اجرای را تعطیل نمودمالک که طبق مدت قرارداد که یک سال توافق شده بود 8 ماه هم صبرکرد عملیات همچنان بدون پیشرفت متوقف شدودر نهایت طبق توافق چنانچه عملیات4 ماه متوقف شود مالک حق فسخ را داردوکل ملک تحویل مالک داده می‌شود وسازنده حق هیچ اعتراض وشکایتی نداردکه بعد از2 سال فسخ اتفاق گردیدوسازنده حکم فسخ را قطعی دید اقدام به پیش فروش سهم الشرکه توافق شده خود نمودبدون اجازه و اطلاع مالک به دوستان خود واگذارنمود
الارقم اینکه درقرارداد و وکالتینامه و قرارداد متمم 3 بار صراحتا تاکیدشده سازنده به هیچ عنوان اجازه پیش فروش ،فروش و انتقال را نداردتا زمانی که به تمام تعهدات خود عمل نمایدسپس دردفترخانه نسبت به سهم الشرکه خود اقدام ‌انتقال نماید حتی بدون حضور مالک در دفترخانه
تا قبل اینکه سازه توسط بنده به صورت نیمه کاره خریداری شودهیچ علم وآگاهی نسبت به پیش فروش واحدها نه بنده به عنوان مالک جدیدو نه مالک قدیم نداشتیم تازمانی که سازه کامل شد یکدفعه از مجموع 10 واحد موجود 5 نفر با 5 تا مبایعه نامه ‌و حکم اجرایی دادگاه علیه سازنده ای که قراردادش فسخ شده بود نسبت به تحویل واحد روبه رو شدیم!؟
ظاهرا شکایتی سوری علیه سازنده وگرفتن حکم ‌کمین تا اتمام پروژه جهت تحویل واحد پیش خریداری شده
بعدازظهر چند ماه بحث و دعوا اقدام به شکایت علیه سازنده وپیش خریداران به عنوان شخص ثالث ورود کردیم به پرونده
و در دادگاه بدوی هر5 پرونده محکوم سپس اعتراض به رای دادگاه بدوی و تجدیدنظرخواهی مجددا محکوم شدیم الارقم اینکه قانونا طبق قرارداد مدارک، وجدانا ، شرعا، 100٪ حق با ماست ما محکوم به باختیم که ظاهرا یک لابی بسیار قوی متشکل از وکیل ‌قاضی ‌کارمند نه ملک بنده در چندپروژه با همین شگرد اقدام به بردن مال مظلوم ها می‌کنند
الارقم اینکه مبلغ 1میلیارد500 میلیون تومان سال98 دلار10هزار بابت خرید سازه پرداخت کردیم و500 میلیون تمدیدپروانه مهندس ناظرومجری جدیدوتجهیز کارگاه …..
5 واحد را فروختیم جهت کامل کردن سازه وپرداخت جرایم شهرداری بابت گرفتن سند واحدها
5 واحد باقیمانده سهم مالک بود‌ رویای صاحب خانه شدن 5 خانواده که کل زندگیشان فروختن با این امید که صاحب خانه بشن باحکم دادگاه این واحدها را تصرف کردن ‌بابت دیرکرد تحویل واحد هزینه وکیل و دادگاه باید به هرکدومشون 80 میلیون پرداخت کنیم ‌زمانی که پرداخت نکردیم حکم توقیف اموال مارو گرفتن حساب‌هایت بانکی را مسدود
باتوجه به این حکم ها ما سازنده ای که 7٪ عملیات را کامل کردو کارشناس هزینهارو به روز محاسبه کردمبلغ200 میلیون شد با توجه به این ما تمام تعهدات انجام ندادش اجرا کردیم وبه جاش واحد فروختیم 5 واحد به سازنده دوم پرداخت کردیم
بخوایی تصور کنی سازنده 7٪ هر 10 واحد صاحب شد من مالک هیچی با بدهی 3 میلیاردی وحکم توقیف حساب و اموال نداشته منتظر شروع محکومیت زندان هستم
به چه جرمی به چه کناهی
هرقاضی پرونده که رای با ما بود یا قاضی یکدفعه عوض می‌شد یا شعبه
به قول یکی از قضات
من میدونم100٪ حق با شماست ولی هیچ قاضی جرات ندارد با اونها مقابله کند قطعا عواقب بدی دارد براش
تمام عرایض مطرح شده را حاضرم با مدرک محکمه پسند ارایه بدم
و حکم های صادر شده که هیچ دلیل و مدرکی نسبت به لایحه ‌و مدارک ارایه شده ما نداشتن
به کی پناه ببریم
ای کاش یکی صدای مارو بشنوه که چه مظلومانه در حق ما ظلم می‌شود من جوان و4 نفر دیگر زندگی ‌تلاش 35 ما را با یه حکم نابود می‌کنند بقیه زندگیمون در زندان بگذرد

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام مدارک شما باید بررسی شود از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دوست عزیز سوال شما خیلی طولانی است و حتما از مشاوره استفاده کنید