مشاوره حقوقی رایگان - کسری ساخت در مشارکت در ساخت

سلام
در یک قرارداد مشارکت در ساخت مقرر بوده سازنده 5 طبقه بسازد اما شهرداری اجازه بیش از 3 طبقه را نداده و ساختمان به صورت 3 طبقه ساخته شده
تکلیف مساحتی که کمتر از تعهد سازنده ساخته شده چیست؟

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام چون مقررات اداری مانع انجام تعهد شده مسوول نمی باشد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نیازمند بررسی قرارداد مشارکت در ساخت است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ،بایستی قراردادمشارکت مطالعه گردد،وبعداظهارنظرگردد،شمامیتوانیدازمشاوره تلفنی استفاده نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شرایط قراردادی شما مهم وحائز اهمیت است که توصیه میشود حصورا با وکیل مشورت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک شما نیازمند بررسی دقیقتر است تماس بگیرید