مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عفو رهبری

با سلام و احترام
برای درخواست عفو رهبری به سایت عدل ایران مراجعه کردم ولی این درخواست برای 4 استان بود. استان محل زندگی ما جزو این استان ها نیست. لطفا بفرمایید درخواست عفو را چطور و به چه نهادی ارسال کنم؟ با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به کمیسیون عفو و بخشودگی مراجعه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به قاضی اجرا احکام یا
دادیار ناظر زندان مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید تا در کمیسیون عفو بررسی بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
از طریق اجرای احکام اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به اجرای احکام مراجعه ولایحه دهید تا با موافقت قاضی در خواست شما مبنی بر عفو در کمسیون عفو مورد بررسی واقع شود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

شخص زندانی و یا خوایشان ایشان میتوانید از طریق اکرای احکام درخواست خود را ارایه دهید. نهاد مربوطه درخواست شما را با مخاطب قرار دادن کمسیون عفو و بخشودگی پیش خواهد برد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به سازمان زندانهای محلی که حبس هستید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به قاضی اجرای احکام پیشنهاد دهید تادرکمیسیون عفو و بخشودگی بررسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به قاضی اجرای احکام مراجعه و درخواست دهید.