مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبری و عفو مشروط

سلام من برای کسی که 8سال زندانی داره 15 تومان جریمه و 3 گذرونده سابقه نداره میخواستم درخواست عفو رهبری کنم بعد درخواست عفو مشروط چون سابقه ندارن

پاسخ ها :

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

درود
دوست عزیز از شرایط استفاده از آزادی مشروط گذراندن یک سوم از حبس و همچنین در پرداخت و ضرر و زیان مدعی خصوصی ست مگر اینکه اعسار ایشان از پرداخت جریمه ثابت گردد .در این مورد باتوجه به گذراندن یک یوم از مجازات میتوانند درخواست آزادی مشروط بدهند اما باید جریمه نقدی قابل مصالحه نیست