مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری نقص تامین خواسته

سلام وقت بخیر
من یه آپارتمان دارم که 4ساله یکی اونجا مستاجره.الان 4ماهه که کرایه اشو نداده و اصلا منزل نیست نمیدونیم 4ماهه کجاست تماس هم میگیریم چون شماره های مارو میدونه جواب نمیده.پول پیشش 10 میلیون وکرایه اش 1250 هست...من رفتم درخواست حکم تخلیه و حکم پیگیری تامین خواسته زدم که بتونم کرایه این 4ماه رو ازش بگیرم.الان برام ابلاغیه اومده که برای رفع نقص پیگیری تامین خواسته به شورای حل اختلاف برم..میخوام ببینم یعنی چی منظورشون از رفع نقص تامین خواسته چیه...اگه میشه قبل رفتن به شورا منو راهنمایی بفرمایید.باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ظاهرا در تنظیم دادخواست ویا ادرس ونشانی شخص نقصی وجود دارد باید در مهلت قانونی مراجعه ورفع نقص نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای صدور قرار
تامین خواسته ، خواهان باید خسارت احتمالی را به صندوق دادگاه واریز نماید تا قرار تامین خواسته صادر بشود یا ممکن است پرونده دارای نقص شکلی باشد که باید رفع بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می بایست در مهلت قانونی مراجعه ورفع نقص نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی جهت رفع نقص اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشکل خاصی نیست احتمال در دادخواست خود موردی را رعایت نکردیدبرید و اصلاح کنیدو دوباره دادخواست بدید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام المظاهر دادخواست جنابعالی ناقص تنظیم شده لذا باید مراجعه نمایید و رفع نقص شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضورا مراجعه کنید تا معلوم شود جه مشکلی وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
احتمالا نقصی وجود دارد حضورا
جهت رفع نقص مراجعه نمایید