مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظر داداگاه و صدور دادنامه

سلام . از شخصی بابت یک فقره سفته شکایت کردم. در مرحله اول شورای حل اختلاف رای به نفع بنده را به دادگاه ارسال کرد. در مرحله دوم دادگاه برای رسیدگی مبلغ 5میلیون تومان را خواست که من واریز نکردم و بعد دادگاه این دادنامه را ابلاغ کرد:
"با عنایت باینکه مستند ادعای خواھان یک فقره سفته و قرارداد عادی بوده که بلحاظ عدم واخواست از سوی خواھان و عادی بودن
قرارداد صدور تامین خواسته مستلزم تودیع خسارت احتمالی بوده که پس از صدور دستور و ابلاغ مراتب به خواھان و اننقضاء مھلت ، مشارالیه نسبت به تودیع خسارت احتمالی اقدام ننموده است لذا دادگاه استناداً به تبصره ماده 108 و ماده 119 قانون آیین دادرسی مدنی قرار رد درخواست تامین خواسته صادر و اعلام میدارد قرار صادره قطعی است ."
معنی این دادنامه چیست و با این شرایط آیا میشود پرونده را دوباره به جریان انداخت؟
ممنون

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

دادخواست شما رد نشده و به مطالبه سفته رسیدگی می شود.شما تامین داده اید که قبل صدور حکم مال توقیف کنید که چون سفته را واخواست نکردید خسارت احتمالی خواسته بودندوالان رسیدگی به سفته پابرحاست.درصورت نیاز از مشاوره تلفنی استفاده کنید

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
تقاضای تامین خواسته کردید و به علت عدم پرداخت خسارت احتمالی مورد قبول واقع نشده و حق طرح دعوا وجود دارد

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . بله میتوانید دادخواست خود را ثبت کنید و حتی دوباره تقاضای قرار تامین هم بکنید و اگر دادخواست مطالبه را همراه با قرار تامین داده اید که اقدامی ندارید چون به زودی وقت رسیدگی به خواسته اصلی شما تعیین و ابلاغ می شود و پرونده روند خودش را خواهد رفت.در واقع فقط تقاضای توقیف موقت امول رد شده آن هم به این دلیل که می بایست نخست سفته هت را واخواست میکردید (مانند برگشت زدن چک).
موفق باشید (دفتر حقوقی رضا زرین صدف : 09123205194)