مشاوره حقوقی رایگان - منظور از قیمت پایه مزایده و عدم رضایت شاکی از فروش ملک مشاع به صاحب ملک

ملکی ساختمانی فاقد سند ثبتی قرار است به مزایده گذاشته شود 1_آیا خوانده قبل از مزایده می تواند مورد مزایده را از دادگاه بخواهد که به او بفروشند تا به مزایده نرود؟؟ 2_ و خواهان راضی به فروش ساختمان به خوانده اصلی و متعهد نباشد و بخواهد با اینکه قابل افراز نیست و قیمت کم زده میشود تصرف کند و به همسایه همجوار بدون مزایده و فقط سهم خودش را بالاتر بفروشد یا توافق کند؟ 3_منظور از قیمت پایه چیست؟ قیمت روز ملک و یا قیمت مزایده است؟ قیمت مزایده چقدر یا چند درصد از قیمت روز کمتر است؟ 4- ایا اجرت المثل و حق الوکاله به ساختمان فاقد سند ثبتی تعلق می گیرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ولی خوانده میتواند در مزایده شرکت
نمایید
ملکی که به مزایده گذاشته میشود توسط اجرای احکام ابتدا توقیف میشود و قانونا غیر قابل فروش و انتقال است مگر با توافق طرفین به فروش برسد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر شما میتوانید در مزایده یکی از خریداران باشید وطبق نظریه کارشناسی وقیمت پایه ایی که اعلام نموده ملک را بخرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قیمت پایه حداقل قیمتی که کارشناسان تعیین میکنندو فروشنده حاضر است به این قیمت بفروشد معمولا قیمت درصدی پاییت تر از قیمت بازار تعیین میشودو بستگی به نظر کارشناس دارداجره المثل وحق الوماله هم تعلق میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قیمت پایه حداقل قیمتی که کارشناسان تعیین میکنندو