مشاوره حقوقی رایگان - مزایده اموال ارثی

سلام. ما 5 برادر و یک خواهریم. خواهرمون برای امضا جهت فروش یا رهن و اجاره املاک نمیاد. آیا راهی است که اموال به مزایده نرود؟ آیا بعد از تعیین مبلغ املاک توسط کارشناس، میشه سهم خواهر رو داد و جلو مزاید رو گرفت؟ اگر زمان مزایده خریدار نداشت چی؟ تشکر.

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

در مزاید به عنوان خریدارشرکت کنیدوسهم خواهرتان را ورداخت کنیدوصرفا از طریق مزاید میتوان سهم خواهر بدید واگر قبل از مزاید راضی باشند به قیمت کارسناسی میتوانید پرداخت کنید

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

بله در مزایده متقاضی نباشد مابه التفاوت رو پرداخت و ملک رو بردارید

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

خیر.بله.موافقین مشترکا سهم مخالف را بخرند