با سلام اگر صلحنامه به درستی تنظیم شده باشد معتبر است
بادرود،پرسشگر ارجمند، نخست، صلحنامه عادی، در مقام اثبات مالکیت قطعی، مادامی که با ادله محکمهپسند تقویت نشود، اعتبار کافی جهت استناد در محاکم قضایی را واجد نیست و در زمره امارات قضایی قرار خواهد گرفت. ثانیا، در فرض انعقاد صلحنامه بلاعوض، مالکیت مشاعی یا مفروز مورد تراضی، به متصالح انتقال مییابد و در صورت احراز وقوع بیع مال غیر از جانب مصالح، طرح دعوای کیفری علیه وی، مستلزم اثبات سوءنیت و قصد اضرار نامبرده، در زمان انعقاد صلحنامه مذکور خواهد بود. ثالثا، در صورت احراز وقوع جرم فروش مال غیر، متضرر از جرم، امکان مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم را در محاکم کیفری و یا از طریق تقدیم دادخواست حقوقی خواهد داشت و این مهم نافی لزوم اثبات ارکان جرم مذکور از جمله علم مرتکب به عدم مالکیت خود در زمان وقوع فعل مجرمانه نمی باشد. آنچه پاسخ گفتم، در حد کلیات بود،تحلیل دقیق موضوع شما مستلزم گفتگوی طرفینی است، بنابراین شما را از مشاوره(تلفنی و حضوری) با یک وکیل متخصص بی نیاز نمی کند، دقت کنید،دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست.
مطابق ماده 47 و 48 قانون ثبت اسناد و املاک صلح رسمی در محاکم قضایی و مراجع اداری مورد پذیرش است
نیاز به توضیحات بیشتر
سلام اگر مورد صلح، متعلق به شخص دیگری باشد، جرم فروش مال غیر بوقوع پیوسته است و مُصالح و مُتصالح«در صورت علم به این موضوع»، تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.
درود بر شما ؛ در فرض سوال اظهار نظر مستلزم گفتگوی متقابل و اطلاعات بیشتر است. موفق باشید.
سلام خیر طبق قانون قرارداد صلح میبایست به صورت رسمی و در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم گردد قرارداد صلح عادی میبایست ابتدا در دادگاه وقوع عقد صلح عادی و مالکیت متصالح احراز و اثبات گردد باید دادخواست حقوقی مناسب اقامه گردد. تا وقوع عقد صلح و مالکیت متصالح احراز و اثبات گردد
قرارداد صلح رسمی در دادگاه اعتبار قانونی دارد
درود.بله
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.