خیر
سلام خیر برادرتون خواهر را با همسر اشتباه گرفتند اون همسر مرحوم هست که از قیمت زمین بهرمند میشه ولی دختر از خود زمین نیز میتونه مالک بشه
با سلام این حرف صحت ندارد فقط شما وراث باید پول سهم مادرتان که یک هشتم می شود را پرداخت کنید و الباقی بین فرزندان تقسیم می شود که سهم فرزندان پسر دو برابر دختر است.
سلام میتوانید از دادگاه تقاضای تقسیم کنید
مطابق گواهی انحصار وراثت به تناسب بخش ارث قانون مدنی هرگونه اموال متعلق و متوفی حین الفوت محکوم به تقسیم ماترک است
با درود، پرسشگر ارجمند، اولا، ادعای برادر شما مبنی بر اینکه سند شش دانگ است نه هشت دانگ، نیازمند بررسی دقیق سند مالکیت است. اگر سند شش دانگ باشد، برادر شما ادعای صحیحی دارد. اما اگر سند هشت دانگ باشد، این ادعا غیر صحیح است. سند مالکیت ملاک عمل است. ثانیا، اولویت پسرها در ارث مورد قبول نیست. تقسیم ارث بین ورثه مطابق با قوانین شرع مقدس اسلام و قوانین مدنی کشور انجام میشود. به دختران نیز ارث میرسد و ارث برادران و خواهران با هم برابر نیست. شما حق دارید در تقسیم ارث شرکت کرده و سهم خود را دریافت کنید. ثالثا، برادر شما حق ندارد شما را به فروش سهم الارث تان اجبار کند. شما میتوانید سهم خود را نگه داشته یا به صورت رضایتمندانه به هر کسی که مایل هستید بفروشید. اجبار به فروش سهم الارث غیر قانونی است. در صورت عدم توافق برای تقسیم ارث ، میتوانید به دادگاه مراجعه کنید تا دادگاه با رعایت قوانین شرع و قوانین کشور، به تقسیم ارث اقدام کند.
سلام خیر مطلقا . تمام ماترک بین تمام ورثه حین فوت تقسیم خواهد شد دخترها سهم الارث خواهند داشت و پسر دو برابر دختر سهم الارث خواهد داشت
خیر چنین چیزی نیست و براساس قانون ارث نسبت به سهم هرکس تقسیم میشود
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.