مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین کشاورزی وراثی

سلام وقتتون بخیر
بنده یک قطعه زمین به مساحت 2 جریب از وراثی که 15 جریب بهشون ارث رسیده را خریدم ولی فقط یکی از ورثه امضا کرده و ادعا داره که وکالت از همه داره
ممنون میشم بفرمایید بهتره از وکالتش کپی بگیرم یا اینکه یک قولنامه دیگر بنویسم و همشون امضا کنند. باتشکر

پاسخ ها :

حامد عباسي

جناب آقای حامد عباسي :

اگر ازهمشون امضا بگیرین بهتره

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، وکالتنامه در دسر خاص خودش زا دارد، اگرم بتوانی ازهمه وراث(برابر گواهی حصر وراثت)امضاء بگیری خوبه .

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

درصورتی که وکالتنامه رسمی وبقول معروف محضری و طبق گواهی انحصارورثه تمام وراث امضا کرده باشند بلامانع میباشد درصورت لزوم تماس بگیرید

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

اگر وکالت داره باید کپی برابر اصل وکالت رو بگیریدبعلاوه گواهی انحصار وراثت برابر اصل شده و اگر ثبتی باشه حتما گواهی مالیات بر ارث.تا بتونید براخودتون سند بگیرید.
اگر وکالت نداشته باشه باید همه وراث همون مبایعه نامه را امضا وانگشت بزنند و شهود هم امضا کنند و گواهی انحصاروراثت برابر اصل شده به شما بدهند که معلوم باشه امضای چه کسانی لازمه.

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

باسلام.
وارثی که امضا کرده اگه وکالت در واگذاری یا فروش از بقیه داشته با رویت وکالتنامه کافیه‌.
در غیر اینصورت قرارداد جداگانه و امضای همه وراث لازمه