بهتر است با پدر توافق کنید
با سلام بله طبق قانون حضانت تا هفت سالگی با شما است و نفقه را نیز باید پدرش پرداخت کند.
بله ایشان ملزم به پرداخت نفقه فرزندان هستند
سلام بر اساس مواد 1106 و 1199 قانون مدنی، هزینه فرزندان تا سن قانونی بر عهده پدر است. میتوانید طلاق بگیرید و بچهها نزد شما بمانند و پدر ملزم به پرداخت نفقه آنها شود.البته مبلغ بالایی معمولا تعیین نمی شود
با سلام در هر صورت هزینه فرزندان با پدر میباشد نه با شما
حضانت تا هفت سالگی با شما است و نفقه را نیز باید پدرش پرداخت کند.
سلام و عرض ادب حضانت هر دو فرزندتان فعلاً تا پایان سن 7 سالگی با مادر است و پدر ایشان، تا همیشه مسئول پرداخت نفقه فرزندان است حتی اگر جدا شده و فرزندان توسط مادر خود نگهداری و حضانت شوند اما توجه داشته باشید که مبلغ نفقه برابر خرج کامل بچه ها نیست و شما را کاملاً بی نیاز نمیکند و همچنین هر مبلغی که دادگاه با نظر کارشناسی به عنوان نفقه فرزندانتان تعیین کند و پدرشان آن را پرداخت میکند، بابت جمع نیازهای فرزندان اعم از مسکن، خوراک، پوشاک و سایر نیازهای ضروری و بطور کلی تعیین و پرداخت میشود و معمولاً علاوه بر مبلغ معین شده، حکم به تهیه مسکن توسط پدر نیز بطور جداگانه صادر نمیشود مگر دراینخصوص با پدر بچه ها توافق نموده و ایشان در دادگاه قبول کند که علاوه بر پرداخت ریالی مبالغ کارشناسی به عنوان نفقه که وظیفه اوست، مسکن نیز برایتان تهیه کند که توصیه میکنم درصورت موافقت ایشان، حتما اصرار کنید که به دادگاه تعهد کتبی و اعلام موافقت کتبی برای همه سالها بدهد تا درصورت پشیمانی قابل پیگیری باشد.
حضانت فرزندان تا پایان 7 سالگی با مادر است و پرداخت نفقه وسط پدر انجام میگردد و تهیه مسکن هم جز نفقه هزینهها حساب میگردد و بعید است که دادگاه در مورد تهیه مسکن رای دهد و نفقه بسیار کم رای میدهند مگر اینکه با پدر فرزندانتان این موارد را توافق کنید
سلام بله؛ امکانپذیر میباشد. پدر مکلف میباشد چه طلاق باشد چه طلاق نباشد نفقه فرزندان خود را طبق قانون پرداخت بنماید در غیر اینصورت مرتکب جرم میشود.
با سلام بله حضانت بچهها با شماست و میتوانید تقاضای نفقه کنید
بله ملزم به پرداخت نفقه فرزندان هستند
سلام بله حضانت فرزند تا 7 سالگی بر عهده مادر است پدر مکلف است که نفقه فرزند را پرداخت نماید
با سلام و احترام . از نحوه سئوال شما برداشت میشه که شما مادر بچه ها هستید . خوب از نقطه نظر حضانت که فعلامشکلی ندارید چون حضانت طبق ماده 1168 قانون مدنی تا هفت سالگی با شماست . اما از طرفی به نظر بنده طبق مفاد ماده 1172 قانون مدنی اگر دادگاه تشخیص بده که حضانت شما در تربیت طفل یا به دلیل عدم دارایی غیر ممکن یا غیر موثر هست . خرج اطفال رو تا زمان حیات پدراطفال ازش میتونید بگیرید.
سلام قانونا نفقه فرزندان بر عهده پدر است . اگر نفقه نداد الزام وی را می توان از دادگاه خواست
درود بر شما ؛ در فرض سوال نفقه در هر صورت بر عهده پدر است . موفق باشید.
بلی نفقه فرزند بر عهده پدر است بلی
بله نفقه در هر حال بر عهده پدر بچه ها میباشد
بله فرزندان مشترک در سنی هستند که باید در کنار مادر سکونت داشته باشند و پدرشان مخارج ایشان را تامین نمایند
شما میتوانید پس از طلاق از پدر بچهها بخواهید که هزینههای زندگی آنها را تأمین کند. با توجه به سن بچهها، احتمالاً حضانت آنها به شما تعلق خواهد گرفت. درخواست تأمین مسکن و هزینههای زندگی بچهها نیز قابل اجراست. نفقه فرزند وظیفه پدر است و شما حق دارید که آن را درخواست کنید.
نفقه فرزندان چنانچه با شما باشند بر عهده زوج است البته فرزند اول شما از سن حضانت خارج شده وتصمیم گیرنده جهت اینکه با کدامیک از والدین زندگی نماید با خودش میباشد وتوافق جهت تهیه مسکن برای شما وفرزندان بستگی به زوج دارد والامقام قانونی ندارد
با سلام،حضانت تا 7 سالگی بر عهده شماست و به معنای نگهداری فرزند است و پرداخت نفقه تکلیف پدر است در مورد باقی مسائل میتوانید با هم توافق کنید.
سلام نفقه با پدر هست
حضانت تا هفت سالگی با مادر است و پدر ملزم به پرداخت نفقه اولاد است و زوجه در صورت تمکین است
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.