باسلام خیر
باسلام خیر
با سلام.دختر غیر باکره برای ازدواج موقت و دائم نیاز به رضایت پدر ندارد.میتوانید با ارائه ی گواهی عدم بکارت به دفتر خانه اقدام کنید
خیر،نیاز به اذن پدر ندارد.
خیر اگر باکره نیستید نیاز به اذن پدر نیست
اگر زوجه پیشتر ازدواج دائم داشته و عمل زناشویی واقع شده باشد، طبق مادۀ 1043 قانون مدنی، دیگر اذن پدر برای ازدواج موقت لازم نیست. تنها در صورت دوشیزه و باکرهبودن، رضایت ولیّ قهری شرط است.
با سلام خیر اگر باکره نباشید نیاز به اذن و رضایت از جانب پدر نیست
سلام خیر نیاز نیست
با سلام با توجه به اینکه باکره نیستید از نظر شرعی نیازی به اذن پدر نیست ولی از نظر قانونی چون در شناسنامه شما در زمان طلاق باکره اعلام شده اگر بخواهید ازدواج رسمی داشته باشید اجازه پدرتان لازم است.
خیر
اگر باکره نباشید خیر نیاز به اذن پدر ندارید
مگه کسی برای صیغه اذن پدر میگیره؟ شما به پدرت بگی میخوای صیغه شی اذن میده؟! ازدواج رسمی وثبتی اذن میخواد موقت اسمش روشه ناریخ انقضا داره:)
خیر
با سلام، بله کماکان اجازه پدر شرط است . مگر اینکه دلیل ایشان غیر موجه باشد که میتوانید از طریق دادگاه اقدام کنید
اگر باکره نیستید نیاز به اذن پدر نیست
دختری که باکره نیست و طلاق گرفته نیاز به اذن پدر برای ازدواج تا اخر عمر ندارد
ملاک لزوم اذن یا عدم لزوم اذن، بکارت است
خیر رضایت پدر شرط ازدواج شما نیست
در مورد سؤال شما درباره نیاز به رضایت پدر برای ازدواج موقت، باید به نکات زیر توجه داشته باشید: شرط رضایت پدر در ازدواج موقت طبق قانون مدنی ایران، در ماده 1043 ذکر شده است که دختر باکره برای ازدواج (دائم یا موقت) نیاز به رضایت پدر یا جد پدری دارد. با این حال، اگر دختر دیگر باکره نباشد (خواه به دلیل ازدواج قبلی یا رابطهای مشروع)، این شرط دیگر اعمال نمیشود. وضعیت شما پس از طلاق با توجه به اینکه شما قبلاً ازدواج دائم داشتهاید و رابطه زناشویی صورت گرفته، از نظر قانونی دیگر باکره محسوب نمیشوید، حتی اگر این موضوع در شناسنامه شما ذکر نشده باشد. بنابراین، برای ازدواج موقت نیازی به رضایت پدر یا جد پدری نیست. استثناها و اهمیت مشورت حقوقی با وجود اینکه از نظر کلی نیازی به رضایت نیست، ممکن است شرایط خاصی وجود داشته باشد یا فردی که قصد ازدواج موقت با شما را دارد، حساسیتهایی داشته باشد. به همین دلیل، بهتر است در صورت نیاز با یک وکیل خانواده مشورت کنید تا مطمئن شوید از تمامی جنبههای حقوقی و قانونی ماجرا آگاه هستید. خلاصه: برای ازدواج موقت شما نیازی به رضایت پدر ندارید، زیرا قبلاً ازدواج کردهاید و دیگر باکره محسوب نمیشوید.
سلام دختر در صورت باکرگی برای ازدواج چه دائم چه موقت نیاز به اذن پدر دارد. دختر درصورت ازدواج و طلاق در حالت غیر باکرگی برای ازدواج نیاز به اذن پدر ندارد. مگر برای ازدواج موقت شما به پزشک مراجعه کنید و گواهی عدم باکرگی برای ازدواج بدون پدر دریافت گردد
بلی چون براساس آن رای، غیر مدخوله هستید
خیر
با سلام و احترام در صورتی که دوشیزه باشید نیاز به اذن پدر است در غیر این صورت خیر
منعی در خصوص نکاح موقت یا دائم نیست، دختر باکره نیاز به اذن ولی دارد یا حکم دادگاه
اصولا خیر
سلام بله با توجه به توضیحات شما ، طبق قانون برای انعقاد عقد موقت توسط شما ، نیاز به اذن ولی قهری دختر است زیرا طبق رای دادگاه ، صدور حکم طلاق غیر مدخوله بوده است و اسم همسر اول شما از شناسنامه پاک شده است . ولی طبق شرع نباز به ادن ولی قهری نیست
چنانچه مدخوله هستید نیاز به اذن پدر نیست
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.