مشاوره حقوقی رایگان - دیوار اختصاصی

سلام. منزل ما در موقعیتی قرار دارد که حیاط ما با پشت بام همسایه هم سطح است. قانونا همسایه باید جان پناه بگذارد اما ما باید دیوار دو متری بگذاریم. اگر ما دیوار با ارتفاع کمتر بگذاریم تا نور خانه تامین باشد همسایه قانونا میتواند برای ما شکایت کند؟

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام هراقدامی که شمادرملک خودتان انجام دهید مختارهستید مگراینکه به حقوق ملک مجاور ضرری واردنماید اگراحساس می کنید باشرایطی که ملک شما درمجاورت ملک همسایه دارد که بااحداث دیوارازسوی شما موجب اسیب رسیدن به حقوق همسایه وضرررساندن به وی می شود باید ازآن امر اجتناب نمایید.

موفق باشید