مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد روزنه در دیوار شخصی

باسلام آیا بنده به حمام خود که به یک راه شخصی از سمت شمال متصل هست در حد 20سانتی متر در 20 سانتی می میتوانم روزنه بگذارم همسایه شمالی که بین من واو یک راه سه متری هم هست والبته من به اون راه حقی ندارم وفقط درارتفاع 2/80میخواهم روزنه بگذارم همسایه مانع میشود البته این کوچه میخواهم روزنه بگذارم 3متر راه تا همسایه هست که چهار خانواردارد وراه آنهاست وبرق گاز آب هم از اونجارد شده حق دارم یک روزنه 20 در20 بگذارم همسایه ام مزاحم میشود نظر قانون چیست لطفا واون راه 3متر د40 میباشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع میشه
به نظر شما چنین حقی ندارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

راه و جاده و کوچه، حتی اگر بن بست هم باشد مال شخصی کسی نیست بلکه معبر عمومی است و اگر پنجره گذاشتن شما مزاحمتی برای دیگران ایجاد نمیکند او حقی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که موضوع نیاز کارشناسی داشته باشد از طریق کارشناسان رسمی کارشناسی میشود