مشاوره حقوقی رایگان - دیوار اختصاصی

دیوار بین من و همسایه اختصاصی من است ، همسایه درخواست کرد که ارتفاع دیوار را به هزینه خودش بلند تر کند بنده موافقت کردم اما دیوار سمت مرا بسیار بد و کج کشیدند و ارتفاع و حد آنرا را بیشتر کرده اند ، آیا می‌توانم آن قسمت از دیوار را که اضافه تر است تخریب و آن قسمت که کج است را مجدد به هزینه خودم درست کنم؟ اگر پشت دیوار سمت همسایه ، دوربین مداربسته مشرف به حیاطش بدون اذن من گذاشته باشد ، و در صورتی خراب کردن دیوار دوربین‌ها بیفتد ، خسارتی متوجه من خواهد بود ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله بهتر است چنین نکنید ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید
یا کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تخریب دیوار باید با موافقت همسایه باشد
بله مسئولیت خواهید داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تخریب دیوار مسئولیت دارد بهتر است موضوع را با صلح و سازش خاتمه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تخریب باید با اطلاع باشد وگرنه جرم است . بهتر است درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید تا بررسی شود و مشکلی پیش نیاید