مشاوره حقوقی رایگان - دیوار اختصاصی

باسلام وخسته نباشید، بنده ملکی دارم که یک اتاق سه در چهار در طبقه بالا دارد همسایه از دیوار این اتاق به عنوان یکی از دیوارهای اتاقشان استفاده میکرده، ودر حین تخریب نصف دیوار که اختصاصی بنده هست ریزش کرد، بارها از انها خواستیم که دیوار اختصاصی بزنند ولی اینکار را نکردندوبی اعتنا بودند آیا میتوانند مارا از طریق قانون محکوم کنند، آیا حق و حقوقی در این مورد دارند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است
مثلا تحت عنوان سواستفاده از حق....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل می توانید خسارت خود را طبق نظر کارشناس مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط ‌کارشناس رسمی ، مبلغ خسارت وارده و علت
آن مشخص گردد

و سپس دادخواست به طرفیت همسایه اقامه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر حقی ندارند. باید رفع تصرف مازاد و اعاده به وضع سابق نمایند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هیچ نگران نباشید ابتدا تامین دلیل انجام داده شکایت کنید دادگاه ایشان را ملزم می نماید که انجام دهد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید ابتدا تامین دلیل دهید تا کارشناس بررسی کند ولی اساس نظر کارشناس اقدام به شکایت کنید