مشاوره حقوقی رایگان - دیوار اختصاصی

سلام وقتتون بخیر....

ما یک باغی داریم که از دو طرف متصل به باغ همسایه ها هست که همسایه باغ جفتمون اومد و گفت میخام دیوار بین باغ بکشم و شما هم باید تو هزینه همکاری کنید....

ما هم بهش گفتیم که همکاری نمیکنیم .. حالا ایشون اومدم دیوار اختصاصی توی باغ خودش ساخته..

یعنی دیوارش اصلا تو باغ ما نیست و اختصاصی مال خودش هست...

آیا این فرد میتونه به عنوان اینکه دیوارش قسمتی از باغ ما رو محصور کرده از ما طلب هزینه کنه..؟؟
به این نکته توجه داشته باشید که دیوار تو زمین خودشه و اختصاصی هست و اشتراکی ما باهاش نداریم.. و قبل از ساخت هم بهش گفتیم هزینه نمیدیم..

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این دیوار قانونا متعلق به ایشان هست و شما هم حق هطچ تصرفی در ان ندارید و همسایه هم نمیتواند از شما وجهی مطالبه کند