مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه بابت سرمایه گذاری

سلام وقت بخیر بنده به یکی از اقوام پولی رو دادم بدون اینکه سند و مدرکی ازشون بگیرم که این آقا با پول ما کار کنه و سود بده به قول خودشون برای اینکه نزول محسوب نشه و اسلامی باشه نرخ برای سود تعیین نکردن این اقا با این پول در ارز دیجیتال و خرید و فروش خانه و.. کار میکرده .حال این آقا نه اصل پول رو میده نه سود و ادعای ورشکسته بودن میکنه و میگه ندارم که بدهم برید شکایت کنید در این صورت ما از لحاظ قانونی میتونیم چیکار کنیم ضمن اینکه ما حدود ده نفر هستیم و این اقا کانال تلگرامی هم داره ویس های ایشون هست.
با تشکر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.
اگر دادگاه به هر دلیلی شکایت کیفری را قبول نکرد می توانید با ارائه فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید در این خصوص شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و سپس دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید
و ..

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اظهارنامه ارسال و سپس دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه مطرح کنید

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

کلاهبرداری تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کیفری مطرح بفرمایید

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

در سرمایه گذاری به شکل شرعی و صحیح که مورد قبول دادگاه هست شما در سود و زیان شریک هستید اگر واقعا ورشکسته شده و اصل پول از بین رفته باید اعلام ورشکستگی کند و شما در زمره طلبکاران قرار میگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه وجه و خسارات دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و سپس دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما دو راه در پیش‌رو دارید:
از جنبه کیفری(نه حقوقی)؛ شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
از جنبه حقوقی(نه کیفری)؛ دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.