مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت مستاجر

سلام من به شخصی مغازه 6 ماه اجاره دادم و 6 ماهم تموم شد و از ایشون یه سفته گرفتم داخل سفته هم نوشه بابت اجاره 6 ماهه
6 ماه اجارش را داد ولی 6 ماه به بعد دیگه قرار ما تموم شده طبق قرارداد اما ایشون اصلا تخلیه نمیکنه آیا میتونم سفته را بزارم اجرا؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بابت عدم تخلیه باید شمااگر تمدید نکردید وقرارداد تمام شده مستند به مدارک دادخواست تخلیه فوری ومطالبه اجرت المثل ایام تصرف را دهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر سفته بابت ضمانت از پرداخت اجاره بها صادر گردیده نه ضمانت در تخلیه لذا از طریق شورای حل اختلاف میتوانید پیگیر تخلیه شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید که مهلت تمام شده و باید تخلیه کنه
اگر به اظهارنامه شما توجه نکرد می توانید دادخواست تخلیه بدهید.
جهت ثبت دادخواست و اظهارنامه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به میزان اجاره بها عدم تخلیه اگر سفته بابت ضمانت تخلیه هم باشد امکان وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بااین شرایط خیر چنین امکانی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر نمی توانید
شما ابتدأ اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و سپس دادخواست تخلیه ملک را اقامه نمایید
و اجرت المثل ایام تصرف بعد از انقضا مدت اجاره قابل مطالبه است
و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بابت ضمانت تخلیه می‌باشد شما می‌توانید آن را به اجرا بگذارید در غیر این صورت می‌توانید اجاره بهای خود را مطالبه کنید و اموال ایشون را که شامل مبلغ قرض الحسنه می‌باشد را نیز و توقیف نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

دادخواست الزام به تخلیه در شورای حل اختلاف طرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر سفته بابت تخلیه باشد بالطبع می‌توانید سفته را به مرحله اجرا بگذارید.