مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر در موعد مقرر

با سلام.
بنده دوسال پیش خانه ام را به شخصی اجاره دادم ولی از سر نادانی چکی برای ضمانت نگرفتم و گول ظاهر مستاجر را خوردم. سال اول با امدن کرونا املاکی به من گفت حق بیرون کردن نداریم و باید تمدید کنیم و بنده تمدید کردم که قرارداد ایشان با من تا اردیبهشت امسال بود.
امسال هرچه کردند زیربار تمدید نرفتم ولی تا الان هی مهلت میخواهد و تخلیه نمیکند و میداند که من چک ندارم و با درخواست به دادگاه هم طول میکشد تا بیرونش کنم بیرون نمیرود.
چن وقت پیش حاضر شد در نزد املاکی و شاهدی دیگر تعهد بدهد که تا 22ابان امسال تخلیه کند.ایا امضا و اثر انگشت وی بر پشت برگه با متن تعهد نامه که املاکی نوشت در صورت تخلیه نکردن ایشان بدرد بنده خواهد خورد یا نه؟
درصورت تخلیه نکردنشان ایا میتوانم دادخواستی برای تخلیه دهم؟ایا این تعهد جدید به تخلیه شان به من کمکی خواهد کرد یا نه؟

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام خیلی کاربردی نمی باشد چون ایشان میتواند ادعا نماید در شرایط اضطرار و یا با اکراه از ایشان دست نوشته اخذ شده اما در خصوص تخلیه میتوانید دادخواست دهید حال یا باستناد عدم پرداخت اجور معوقه به مدت 6 ماه و یا اگر تعدی و تفریط صورت پذیرفته یا باشتناد نیاز شخصی خودتون و …. میتواند دستور تخلیه بگیرید