مشاوره حقوقی رایگان - دیه بخیه

درود
در شکستگی اعضا برای بخیه هایی که پس از عمل جراحی توسط جراح زده میشود توسط پزشکی قانونی دیه یا ارش تعین میشود؟؟ یا فقط دیه شکستگی لحاظ خواهد شد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بستگی به تصمیم پزشک معالج دارد و مشاهدات ایشان
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مورد پرسش شما اختلافی بود تا نهایتا سال 99 دیوان عالی کشور طی رای وحدت رویه صادر و به اختلافات پایان داد بدین شرح که جراحات وارده از سوی پزشک که برای درمان انجام می‌شود قابل انتساب مستقیم به فعل ضارب نیست لذا از باب دیه قابل مطالبه نیست ولیکن از باب مسئولیت مدنی همچون سایر موارد خسارات وارده مازاد بر دیه قابل مطالبه خواهد بود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در نهایت این موضوع به نتیجه گزارشات پزشکی قانونی بستگی دارد اما به نظر می رسد برای شکستگی دیه تعیین می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد در این ارتباط دیه شکستگی لحاظ خواهد شد.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. به نظریه پزشکی قانونی بستگی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پزشکی قانونی معاینه می‌کند و مقدار آن را تعیین می‌کند

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

پزشکی قانونی تعیین میکند برای بخیه دیه مقرر نشده پزشکی قانونی ارش تعیین میکند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،

دیه هر بخیه به عنوان یکی از انواع دیه‌ها در قوانین مجازات اسلامی تعریف شده است و به صورت خاص به آسیب‌هایی که به اعضای حساس بدن، مانند پا، دست و صورت وارد می‌شود

و دیه شکستگی و بخیه و عمل جراحی مربوطه متفاوت و بر اساس نظریه پزشکس قانونی بتفکیک قابل محاسبه هستند .