مشاوره حقوقی رایگان - دیه پارگی مینیسک زانو

باسلام .
خواستم بدونم که پارگی مینیسک داخلی و خارجی زانو چند درصد دیه تعلق میگیرد وهر مینیسک چنددرصد است؟ با اضافه برآنها 16عددبخیه درزانولطف بفرماییدجواب بنده رابدهید.باتشکرفراوان ازهمکاری شماسپاس

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام بایستی نظریه قطعی پزشکی قانونی بیاد و نظریه مشاهده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین میزان دیه توسط پزشکی قانونی صورت می‌گیرد که در نهایت توسط اجرای احکام کیفری معادل دقیق ریالی آن محاسبه خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است.

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. این موارد تخصصا بر عهده پزشکی قانونی و نظر محترم مقام قضایی می باشد و از حیطه تخصص بنده و همکاران خارج می باشد چرا که شامل موارد ارش می باشد.

زهرا قنبری

سرکار خانم زهرا قنبری :

باسلام طبق مدارک پزشکی میزان دیه قابل تعیین است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این سوال را باید از سازمان پزشکی قانونی بپرسید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پزشکی قانونی تشخیص خواهند داد و قاضی درصد را تعیین می‌کند و اجرای احکام محاسبه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و