مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام من 1402/10/14تصادف کردم مینیسک زانو پاره شد و امروز 1403/01/14مراجعه کردم ب پزشک قانونی زدم برام ارش3ونیم درصد دیه کامل انسان است باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام طبق نظر پزشکی قانونی به طرفیت مقصر و بیمه اش دادخواست مطالبه بیمه بدید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منتظر باشید تا رای بر اساس نظریه پزشک معتمد صادر شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از صدور حکم میتوانید دیه مذکور را مطالبه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

واحد اجرای احکام کیفری آن را محاسبه می‌کند

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

از مسبب حادثه یا از بیمه میتونین دریافت کنین

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیاز نیست کاری کنید فقط نظر پزشک قانونی را به دادگاه تحویل دهید تا رای محکومیت صادر نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید اعتراض کنید در غیر این صورت صبر کنید تا رای صادر بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اعتراض به نظریه پزشکی قانونی وجود خواهد داشت
شما باید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید و درخواست نمایید تا در کمیسیون استان موضوع بررسی گردد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام بعد از این دادگاه اقدام به صدور حکم مینماید که باقطعی شدن حکم میتوانید از طریق اجرای احکام دادگاه به بیمه مراجعه و دیه را اخذ نمایید