مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

با سلام و عرض احترام
1 -ما یک زمین بایر چهار واحدی رو برای یک خانم فروختیم ولی به جای اینکه تو مبایعه نامه خودش امضا بزند برادرش با عنوان (از طرف) امضا کرده . آیا این مبایعه نامه صحیح است یا اینکه باید خودش امضا بزنه و مبایعه نامه باطل می شود .
2 - در هنگام تحویل زمین از مهندسین معین زمین مورد نظر کمتر از متراژ مندرج در مبایعه نامه توسط خریدار با امضای برادر خریدار تحیل گرفته شده است و این موضوع پس از ساخت وساز به ما اطلاع داده شده است در صورتیکه موضوع کسری متراژ از شهرداری حل و فصل گردیده است

با تشکر
محمد حسینقلی زاده

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این معامله غیرنافذ است و نیاز به تنفیذ مالک دارد مگر اینکه برادر از طرف خواهر وکالت داشته باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این اقدام ایشان جعل نیست ولی پروسه حقوقی دارد در هر صورت جرم اتفاق نیفتاده و مصداق جرم جعل را ندارد

مهدي  رمضانعلي

جناب آقای مهدي رمضانعلي :

این اقدام جعل محسوب نمی شود ولی مالک می تواند تحت عنوان فروش مال غیر اقدام به طرح شکایت کند.مگر انکه مالک مبایعه نامه را تنفیذ کند که در این صورت مبایعه نامه دارای اعتیار می شود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر با اطلاع ایشان بوده است مبایعه نامه صحیح هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خود مالک باید امضاء کند یا وکیل رسمی و قانونی او

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

با توجه به تخصصی بودن موضوع گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

اگر وکالت نامه دارد مشکلی ندارد ولی اگه خیر معامله برای برادرش انجام شده

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر وکالت نداشته و اجازه بعدی و کتبی خریدار را نگیرد معامله غیرنافذ است. جعل نیست. کسری هم حسب مورد ضمانت اجرای متفاوتی دارد از مطالبه قیمت کسری تا استرداد اضافه بهای پرداختی و فسخ

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
معامله فضولی است و در صورت تایید توسط مالک معامله دارای شرایط صحت خواهد شد
و موضوع کسری ملک نیز محل اختلاف نیست

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

غیر نافذ است. در صورت عدم تنفیذ معامله توسط مالک اصلی مبایعه نامه باطل میشود