مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه ثبت شده صوری

سلام
من 5 سال پیش زمینی رو که سندش به اسم پدر شوهرم هست که البته ایشان فوت کردن ‌و اون زمین به عنوان مهریه پشت قباله من هست رو اون زمان برای گرفتنش اقدام کردم و با یک مبایعه نامه صوری در یک مشاوره املاک به برادرم منتقل کردم که قرار بود کارهاش انجام بده اما اون با کمک یک شخص دیگر به ما گفت که این زمین تو مبایعه نامه به اسم شخص دیگری بنویسیم و در نهایت طبق حرف اونو پیش رفتیم و مبایعه نامه رو نوشتیم و یک مبلغ هم تعیین کردیم اما بعد از گذشتن زمانی هیچ مبلغی به ما پرداخت نشد و هنوز هم ریالی نگرفتیم از طرف چند ساله دنبال طرف هستیم و اون فراری هستش بالاخره‌ ادرسش رو پیدا کردیم و با کمک یک وکیل شکایت کردیم برای صوری بودن و ابطال اون املاک هم حاضره به نفع ما شهادت بده بنظر شما امکان باز پس گیری ملک ما وجود داره؟ ممنون

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... اگر ادله قوی باشد بله... ضمنا اثبات صوری بودن دشوار و خلاف اصل است

محمد كريمي

جناب آقای محمد كريمي:

بله وجود دارد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت اقدامات صحیح بله اخذ نتیجه ممکن است