مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه صوری

من ماشين همسرم رو توقيف كردم بابت مهريه، ولي ايشون ماشين رو قايم كرده، الان با دوستانش يه مبایعه نامه صوری درست كردن كه مثلا چندماه قبل از اينكه من اجرا بزارم مهريه مو ايشون ماشين رو فروخته به دوستش ، دوستش از همسرم و من الكي شكايت كرده كه بايد از توقيف در بيارم؟ من الان چجوري ثابت كنم كه اين مبایعه نامه صوری؟ فرار از دين شكايت كنم؟كارشناس خط تشخيص ميده كه به تازگي نوشته شده؟ دادخواست تقابل كنم ؟ چه راهي پيشنهاد ميديد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه رسیدگی به دادخواست اعتراض ثالث اجرایی ضمن انکار و تردید نسبت به قرارداد درخواست ارجاع به کارشناسی بدهید.
اگر چنین کاری کرده باشد از طریق کارشناسی قابل تشخیص است.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میتوانید درخواست کارشناسی نمایید جدای از آن راه های بسیاری برای اثبات موضوع هست پیشنهاد میشود از وکیل متخصص موضوع کمک بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فرار از دین بعد از حکم قطعی دادگاه است که در صورتی که از طریق دادگاه اقدام کرده باشید میتوانید این دادخواست را مطرح کنید و یا اینکه میتوانید تقاضای کارشناسی دهید تا جعل و استفاده از سند مجعول هویدا شود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بله میتوانید درخواست کارشناس خط و امضا دهید