مشاوره حقوقی رایگان - تردید در اصل بودن مبایعه نامه و عدم تقسیم ارث

سلام
صاحب ارث که پدر خانواده محسوب میشدن فوت شدن و ایشان دارای یک خانه دو طبقه و یک باب مغازه میباشد و برخی از فرزندان با ارائه مبایعه نامه مدعی مالک یکی از طبقات خانه هستند و از طرفی دیگر ادعای مالک بودن دیگر اموال غیر منقول را دارند و باقصد عدم تقسیم ارث عمل میکنند
از وکیل محترم درخواست دارم راهنمایی عملی و کاربردی ارائه بفرمایید و باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر مبایعنامه داشته باشند و جعلی نباشد و امضای متوفی در آن باشد معامله صورت گرفته و جزو ارث نمی باشد .

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام شما ابتدا باید درخواست تحریر ترکه و سپس دادخواست تقسیم ترکه بدهید اگر احدی از ورثه مبایعه نامه ای دال بر مالکیت نسبت به اموال غیر منقول متوفی ارائه کردند شما می توانید شکایت جعلی بودن مبایعه نامه به دادسرای محل ملک بدهید تا کارشناس صحت مبایعه نامه ها را تائید یا رد نماید