مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

سلام و ممنون ازتون. بنده مبلغ پولی به شخصی به عنوان امانت دادم و در قبال آن چندتا کاغذ امانت نامه گرفتم و یک مبایعه نامه سفید امضا هرسه نسخه هم دست خودم بود و طرف بدهکار گفت چنانچه من پول رو به شما برنگردوندم شما مجازی مبایعه نامه رو پر کنی و ملکم رو بخری. الان همین اتفاق افتاده مبایعه نامه پر کردم و شکایت کردم و ایشان در دادگاه اقرار کرد که بابت گرفتن پول مبایعه نامه را سفید امضا کرده. منم شکایت خیانت در امانت کردم چون زمان پر کردن بابت بقیه پول بهش چندفقره چک دادم الان چکهامو خرج کرده و گفته زمان پرکردن حضور نداشته و سفیدامضا داده. کارشناس هم تایید کرده اول امضا شده بعد متن نوشته شده قاضی هم شکایت خیانت در امانت من رو رد کرده من دوباره اعتراض زدم. الان هم فهمیدم ملکی که به من اختیار داده برای برادرش بوده شکایت مال غیر کردم. ببخشید فقط خواستم بفرماید سفید امضا مبایعه نامه بعد پرشدن جعل محسوب میشه. و به نظرتون طبق اقرار خودش که بابت گرفتن پول قرارداد و امضا کرده. آیا به نتیجه میرسیم. واقعا ازتون ممنون میشم که جوابمو بدید

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. سفید امضا اعتباری ندارد. اگر اقرار خودشون مبنی بر اینکه اگر پول را ندادم ملک برای شما ،را نوشته دارید گفته هایتان ثابت می شود .

پرسشگر :

ممنون بابت جوابتون. من تاریخ قراداد برج 9بوده و بعد از چندماه چندماه ازش اقرار گرفتم که تمام مفاد مبایعه نامه را قبول دارم. چندبرگ کاغذ هم ازش دارم که مبالغی توش قید شده که از بنده امانت گرفته. چکهای که بابت قرارداد بهش دادم پشت چکهارو خودش امضا هم کرده بعد خرج کرده. همه اینها زمینه شکایت خودم کردم.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با قلب حقیقت و قصد اضرار به غیر بله ودر غیر این صورت بله

پرسشگر :

سلام و خسته نباشد. ایا به نظر شما شخصی مبایعه نامه سفید امضا بدهد دال بر دادن وکالت به شخص دیگر نمی باشد. سفیدامضا به این دلیل گرفته شد که شخص گفت چنانچه پولی که از بنده گرفت اگر پس نداد قرارداد تکمیل شود و ملک اون شخص به بنده واگذار شود و اختیار به من داد تا تکمیل مبایعه نامه رو انجام دهم. و در ضمن خودش هم در دادگاه اقرار کرده بابت پولی که از من گرفت مبایعه نامه رو امضا کرده. و حتی بنده چندین رسید دستی دارم به تاریخ های قبل از مبایعه نامه که به ایشان پول به عنوان امانت داده ام. و زمان تکمیل کردن قرارداد خودش هم حضور داشته. و شاهد هم دارم. حتی زمان پرکردن چون بنا بر این شد ملک رو به بنده بدهد چند فقره چک هم بهش دادم بابت الباقی ثمن معامله. و مدرک هم موجود که ایشان چک بنده رو خرج کرده. ایا دادگاه فقط نظر کارشناس رو لحاظ میکنه که اول امضا شده بعد متن نوشته شده.؟ ممنون میشم جواب بدید خدا خیرتون بده

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.این کار شما جرم محسوب می‌شود.در هر صورت چک هم می گرفتید کافی بود.وگرنه راهکار بهتر هم وجود داشت