مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر

اینکه اگه دختری 18 سال رو تموم کرده باشه و سرکار باشه ولی توی خونه پدر زندگی کند پدر هنوز باید نفقه دختر رو پرداخت کند؟ یا به خاطر اشتغال دختر نفقه از دختر قطع میشه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله نفقه تحت هر شرایطی تا زمان ازدواج دختر پرداخت میگردد و ارتباطی با اشتغال وی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر چون خود درآمد و شغل دارد ولیکن زندگی در نزد پدر و مادر امکان‌پذیر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نفقه مشمول دختر نیست به لحاظ قانونی ولی به لحاظ اخلاقی بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نفقه قطع میشود ولی عرف جامعه اینگونه هست که دختر در کنار خانواده زندگی میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دختر شاغل باشد پدر وظیفه ای ندارد.
به هر حال محل سکونت دختر متعلق به پدر است و هزینه های منزل را نیز پدر تأمین می کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نفقه باید تأدیه گردد
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل تأمین مالی دختر از طریق اشتغال، نفقه به وی تعلق نمی‌گیرد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پدر در صورت اشتغال دختر الزامی به پرداخت نفقه ندارند اما مسکن باید تهیه کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاغل باشد خیر اما تا قبل از اینکه مجرد است و بیکار نفقه بر عهده پدر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر اگر دختر مشغول به تحصیل باشد
نفقه به ایشان تعلق خواهد گرفت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر وظیفه ای بر گردن پدر نیست

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر درآمدش تکافوی مخارجش را بکنه پدر دیگر وظيفه ای ندارد

امیر محمدپور شیرمرد

جناب آقای امیر محمدپور شیرمرد :

با سلام .علی الاصول نفقه دختر تا قبل ازدواج بر ذمه پدر میباشد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام اگر دختر شاغل باشد ودارای بیمه درمانی باشد نفقه تعلق نمیگیرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر با سرکار رفتن و کسب درآمد کافی ، نیاز مالی نداشته باشد ، بله. پدر دیگر تکلیف ندارد.