مشاوره حقوقی رایگان - هزینه اوقاف

با سلام خانه مسکونی اوقافی توسط 6ورثه به یکی از وراث وهمسرش فروخته شده است 200میلیون بابت هزینه نقل و انتقال اوقاف توسط ورثه از کل مبلغ ملک شده تا زمان تنظیم اجاره خط و مشخص شدن مبلغ اصلی حال بعد از یک ماه مشخص شد مبلغ این انتقال اگر به نام غریبه میخواست ملک بخورد همان200 تومن بود ولی چون یکی از وراث به عنوان خریدار است 33 میلیون اداره اوقاف کمتر گرفت بابت انتقال قهری اندازه سهمش از آن ملک حال از این 33میلیون سهمی بقیه ورثه میبرند یا فقط مال ورثه که ملک را خریده است ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بقیه سهم میبرند 200میلیارد از سهم همه ورثه بوده بنابراین وقتی مبلغ کم شده از سهم همه کم میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این 33/000/000 تومان متعلق به وراث خریدار می‌باشد‌.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ملک اوقافی قابل خرید و فروش نیست و خریدوفروش و فروش ان باطل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
این مبلغ جز هزینه های نقل و انتقال ملک موقوفه نیست
پس متعلق به فروشندگان است
و