مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین وقفی

سلام
زمینی به مساحت260 متر خریداری کردم
فروشنامه در بنگاه املاکی تنظیم شده
زمین جزء اموال اوقاف هست طبق گفته همسایه ها ، فروشنامه 24 اردیبهشت تنظیم شده ، میتونم فردا برای فسخ اقدام کنم ؟
اگر حق فسخ در قولنامه ذکر باشه باز هم با این حساب که زمین وقفی هست باید توسط من خریدار بخاطر فسخ یکطرفه پرداخت صورت بگیره ؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چنین معامله ای باطل است فسخ برای معاملات صحیح انجام می شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر لزوم قرارداد است
مگر اقاله یا فسخ و یا انفساخ محقق شود
فلذا
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از حق فسخ خود در قولنامه با توجه به مفاد آن استفاده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فسخ برای معاملات صحیح قابل اعمال است. از آنجایی که معامله شما باطل بوده است(اموال وقفی قابل معامله نیستند) فلذا فسخ موضوعیتی ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وقفی بودن زمین را به شما اعلام نکرده باشند می توانند دادخواست فسخ معامله بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید برای ابطال معامله نمایید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
باید قرارداد شما مطالعه شود

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود در وضوعات ثبتی بهتر است مبایعه نامه را وکیل مطالعه و طبق آن دادخواست مقتضی تنظیم شود در موضوع شما به نظر می‌رسد از موارد ابطال معامله باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به قرارداد فیمابین و تعهدات ضمن عقد دارد

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

معامله مال موقوفه باطل است.علاوه بر استرداد ثمن معامله می توانید خسارت نیز دریافت کنید