مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش مال اوقافی

با سلام ،بندە ده سال پیش ملکی رو از پدرم خریدمو، خریدم هم کاملا بدون ایراد و قانونیه منم پارسال همین ملکو فروختم به شخصی،بعد فروش پدرم شکایت خلع ید کردە از خریدار جدید و اداره اوقاف اومده جلسه گفتە،چون ما در جریان نبودیم معامله باید فسخ بشه،حالا قاضی پاشو کرده تو یه کفش میگە اوقاف میگه فسخ ،پس باید فسخ بشه،چون اوقاف اجاره نامە با پدرم داره و در جریان شکایت از من بهش سندم دادە،چرا دادگاه به مبایعه نامە ها توجە نمیکنە،ایا واقعا اوقاف و قاضی میتونە معامله رو فسخ کنە،اصلا خلع ید چ ربطی به فسخ داره،حتی قبول کردیم هزینە اوقافم بدیم اما مدیر اوقاف لج کرده میگە قبول ندارم ،خواهشا خواهشا،راهنمایم کنیدچون زندگی و بخصوص ابروم در خطره،به هر وکیلی مراجهە میکنم میگەاوقاف نمیتونە معامله رو فسخ کنە،اما ظاهرا کە اینطور نیست

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم به نظر میرسد که برای علت یابی رفتار دادگاه ، پرونده و محتویات آن مورد مطالعه و تحت بررسی قرار گیرد تا به سبب آن پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک وقفی باشه معامله شما باطل است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن قرارداد اجاره بین پدر و اوقاف و متن مبایعه‌نامه بین شما و پدر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
طبق قانون اگر شما از پدرتان مبایعه‌نامه خرید داشته باشید خریدار اخر ، مالک ملک محسوب میشود و خلع ید امکان ندارد
و معامله قابل فسخ نیست

و شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه ، به صورت دقیق و قانونی دفاع نمایید و ..

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خرید و فروش مال اوقافی ممنوع است مگر با مجوز اوقاف

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

به نظر حکم دادگاه صحیح می باشد چون ملک وقفی اصلا قابل خرید و فروش نیست، و انتقال اجاره با نظر اداره اوقاف هست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اوقاف و املاک اوقافی یک مسئله حقوقی خاص است که باید جدا از دیگر پرونده ها بصورت کاملا تخصصی و دقیق بررسی شود قبل از هرگونه اقدام باید اسناد مدارک ادعایی و دلایل بررسی شود در کنار این بررسی اظهارات نیز شنیده شود در مشاوره حضوری یا تلفنی این اتفاق میفتد و سپس به نظر قطعی می‌رسیم.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در زمان انتقال سند از اوقاف استعلام گرفته می شود و بدهی اوقاف پرداخت می شود ومشکلی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مال وقف‌ قابل فروش نیست
مگر تحت شرایطی خاص

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به متن قرارداد اجاره بین پدر و اوقاف و متن مبایعه‌نامه بین شما و پدر دارد باید مدارک شما بررسیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد