مشاوره حقوقی رایگان - نصب پمپ در داخل آپارتمان

سلام. من در یک آپارتمان قدیمی در طبقه 4 ساکن هستم. به تازگی به دلیل مشکلات قدیمی بودن لوله کشی که بصورت جداگانه به هرواحد و از کنتور مشاع کشیده شده بود، لوله کشی بصورت یک انشعاب اصلی به صورت روکار انجام شده و در هرطبقه بین دو واحد مجزا شده است. باتوجه به کمبود فشار آب در طبقه آخر آیا نصب پمپ آب به همراه یک مخزن ذخیره قبل از پمپ در داخل واحد مسکونی خودم به لحاظ قانونی مجاز هست؟ چون نصب مخزن ذخیره قبل از پمپ جلوی کاهش فشار آب واحدهای دیگر به دلیل کارکرد پمپ را میگیرد، آیا منع قانونی دارد؟ و لطفا بند قانونی آن رو هم بفرمایید چی هست. ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری ایراد قانونی دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به اذن هیئت مدیره یا سکنه دارد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، به تصمیم و اختیار خود نمیتوانید. موافقت سایر مالکان نیاز است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر همه واحدها با هم اقدام کنید اگر قبول نکردن به نظر با توجه به ضرورت موضوع خودتان می توانید اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از نظر کارشناس مزاحمتی برای همسایگان ایجاد نکند با رضایت آنها منعی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع کارشناسی شود بله امکان بروز مشکل وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای احراز ضرورت این اقدام، بهتر است دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت موجود توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی شود. سپس نسبت به نصب نمودن اقدام بفرمائید.