مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت پدر

سلام خسته نباشید...من پدرم دیسک کمر وسیاتیک داره وشغلشم کارگرساختمونی هستش...از دکترمتخصصم نامه داره که معاف از کار سنگین هستش...منم تک پسر خونوادم میخواستم بدونم میتونم برا معافیت اقدام کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی قبل از 18 سالگی یعنی در 17 سالگی، دفترچه آماده به خدمت از دفتر پلیس بعلاوه ده بگیرید، فرم مربوط به کفالت که داخل دفترچه هست را پر کنید و مدارک پزشکی پدر و کپی شناسنامه خودت و پدر و همچنین گواهی از تامین اجتماعی که کارگر ساختمانی هست و همچنین گواهی از ثبت احوال که که تنها پسر ذکور پدر، شما هستید را پیوست کنید بدهید به همان دفتر پلیس بعلاوه ده تا ارسال کند به سازمان نظام وظیفه.
بعد از چند روز با شما تماس می گیرند که پدر را ببرید کمیسیون پزشکی ناجا، اگر تشخیص دهند که از کار افتاده است، به شما معافیت کفالت پدر از کار افتاده می دهند.
موفق باشید ، اما مواظب پدر باشید انشاالله

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سوال تکراریه و من توضیح کامل دادم.
اگر ارسال نشده پس از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اقدام‌کنید تا کمیسیون تصمیم گیری کند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کمیسیون کفالت با رویت اسناد و مدارک تصمیم خواهد گرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد
و سن پدر نیز حائز اهمیت است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت داشتن سایر شرایط اظهارنظر نهایی با کمیسیون پزشکی ناجا است .
موفق باشید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت احراز از کار افتادگی پدر توسط کمیسیون پزشکی امکان معافیت کفالت وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096480 مربوط به سازمان نظام وظیفه در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری کنید