مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری و تحت پوشش کمیته

اگه خانم مطلقه ای تحت پوشش کمیته امداد باشد و پدرش فوت کند و حقوق پدر بین مادر ودختر مطلقه تقسیم شود ، با وجود این که تحت پوشش کمیته هست باز هم حقوق پدر به او میرسد؟ و چی کار باید بکند؟ چون گفتند که 6 ماه زمان دارم که مدارکم رو ارائه دهم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اصولا" از یک حقوق می توان برخوردار بود .
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک مستمری قابل دریافت است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اصولا شما تنها از یک مستمری می توانید استفاده کنید.

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

اصولا یک مستمری را می توان دریافت کرد ولی برای اطمینان از ارگان مربوطه بپرسید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تنها یک حقوق قابل دریافت است و بیشتر از آن ممکن نیست.