مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

باسلام جهزیه دخترم سیاهه دارد و امضا هم شده توسط خانواده داماد و ما سه وسیله هم خواستیم از داماد و داخل سیاهه موجود است حالا این 3قلم هم جزء جهیزیه است و چطور میتونم جهیزیه رو استرداد کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود آن سه قلم خیر‌زیرا‌ زوج تهیه کرده مگر مالکیت به زوجه منتقل شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مدارکی که به نام زوج و فاکتور داشته باشد متعلق به اوست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق سیاهی موجود دعوی مطالبه و استرداد اقلام مذکور را مطرح نمایید

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

باسلام. خیر اقلام مذکور ا؟ گر زوج مطابق فاکتور اثبات نماید خودش خریداری نموده است متعلق به زوج است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام آن سه قلم جز جهیزیه حساب نمی‌گرددفقط اموالی که دختربه منزل مردبرده ورسیدوفاکتورخریدآنها راداردشامل جهیزیه می باشد

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام سه قلم اثاث‌البیت اگر در لیست سیاهه جهزییه قید شده باید علی القاعده در دادخواست استرداد جهزییه می توانید مطالبه کنید لیکن زوج می تواند با ارائه فاکتور خرید و معرفی شهود اثبات نماید که آن اقلام جهزییه نبوده و از استرداد آن خودداری کند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
سه قلم مذکور جزو جهیزیه محسوب نمی‌شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به سیاهه دادخواست استرداد جهیزیه دهید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

دادخواست استرداد جهیزیه با ضمیمه سیاهه و شهود بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگرزوج مطابق فاکتور اثبات نماید خودش خریداری نموده است متعلق به زوج است

الهه طالبی

سرکار خانم الهه طالبی :

سلام، وقت بخیر باید دادخواست استرداد جهیزیه را مطرح نمایید وسیاهه جهیزیه نیز پیوست دادخواست شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اقلامی که داماد خریداری کرده متعلق به او است.
برای استرداد جهیزیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست استرداد جهیزیه بدهید.