مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام. من برای استرداد جهزیه اقدام کردم و همسرم برای من عدم تمکین زده است. الان بیست روز بعد از ابلاغیه استرداد جهیزیه تجدید نظر خواهی گذاشتن که همسرم تجدید نظر خواهی زده است. من سیاهه دادم و فاکتور تمام لوازم هم دارم. همسرم تمام قفل ها رو عوض کرده و چون از خونه اومدم بیرون تهمت دزدی به من زده است. برای جهیزیه من کی حکم خروج داده میشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید در محل حاضر شده وبا پلیس تماس بگیرید که عدم ورورد شما به استناد تعویض قفلها صورنجلسه گردد.