مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت جهیزیه

سلام خسته نباشید.من یک سری وسایل در زمان ازدواجم برای خونه خریداری کردم.اما فقط برای ps4 و اسپیلت فاکتور دارم. زنم که قهر کرد و تقاضای استرداد جهیزیه داد و در شورای حل اختلاف با قسم دروغ همه اون وسایل رو بردند بدون این که من حضور داشته باشم خونه رو خالی کردند حتی لباسام و مواد غذایی توی یخچال رو جمع کردن بردن.الان با این که من فاکتور دارم برای ps4 و اسپیلت و حتی فروشنده ها هم به نفع من شهادت دادند شکایت کرده که این ها هم مال من هست. میخواستم بدونم با قسم خوردن در دادگاه میتونه این کالا ها رو از من بگیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مال شما را برده اند متقابلا دادخواست دهید استرداد نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شما فاکتور و شاهد داشته باشید رای به نفع شما احتمالاً صادر خواهد شد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید اگر اموالی از شما به ناحق برده است دادخواست داده و با توجه به فاکتور ها و شهادت شهود آنها را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که فاکتور داشته باشید به نفع شما است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست استرداد اقلام فوق به استناد فاکتور و سایر اسناد مالکیت و شهود نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید اثبات بشود و ادله اثبات سند اقرار شهادت سوگند هست