مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی بابت ملک

مغازه ای بدون خلافی خریدم و یک چهارم پول دادم که پیش مبایعه نامه نوشتم و بعد از شهرداری استعلام گرفتم خلافی همراه با مقداری قلع داشت ولی حالا فروشنده زیر بار نمی رود نه پول من را می دهد ونه از قیمت فروش کم می کند من بدون این که اظهارنامه بفرستم از ایشان شکایت فسخ معامله را کرده وضرر و زیان نیز خواسته ام
آیا این طریق شکایت بنده صحیح است وبه نتیجه می رسم؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

روند صحیح فسخ معامله و مطالبه ضرر و زیان به پیچیدگی های حقوقی بستگی دارد و توصیه می شود برای دریافت مشاوره دقیق در مورد پرونده خود وقت مشاوره بگیرید.

با این حال، به طور کلی، می توانم اطلاعاتی کلی در مورد موضوع شما ارائه دهم که ممکن است مفید باشد:

فسخ معامله:
طبق قانون مدنی ایران، در برخی موارد امکان فسخ معامله وجود دارد، از جمله:
غبن: اگر در معامله غبن فاحش (بیش از شش دانگ) وجود داشته باشد، طرف مظلوم می تواند معامله را فسخ کند.
خیارات: قانون مدنی خیارات متعددی را برای فسخ معامله در نظر گرفته است، مانند خیار شرط، خیار غبن، خیار عیب، و خیار تدلیس.
عدم وجود شرایط اساسی معامله: اگر معامله فاقد شرایط اساسی مانند رضایت، اهلیت، و قصد طرفین یا موضوع معامله باشد، باطل و فسخ شدنی است.

مطالبه ضرر و زیان:

در صورت فسخ معامله به دلیل موارد قانونی، طرف متضرر می تواند خسارات وارده را از طرف مقابل مطالبه کند.
میزان ضرر و زیان با توجه به نوع معامله، خسارات وارده، و نظر کارشناس تعیین می شود.

درصورت نیاز وقت مشاوره بگیرید تا اقداماتی که می توانید انجام دهید رو خدمتتان عرض نمایم

اثبات وجود شرایط فسخ معامله و محاسبه دقیق میزان ضرر و زیان از جمله موارد مهم در موفقیت پرونده شما است.
توصیه می شود برای طرح دعوا و پیگیری پرونده خود از یک وکیل مجرب کمک بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه اعلام کنید که حضورا فسخ معامله را اعلام کرده ام
بهتر است در صورت امکان بدوا با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد بدهید.