مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند ملک

سلام. من مغازه ای خریداری کردم و قبل از پاس شدن آخرین چک فروشنده فوت کرد حالا تاریخ چک رسیده آیا بنده باید چک رو پاس کنم بعد اقدام به الزام به سند کنم یا خیر چک رو نباید پاس کنم و پول رو به حساب دادگستری واریز کنم ؟ البته ملک مشکل شهرداری دارد لطفا راهنمایی بفرمایید بنده چکار کنم ؟ سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وجه چک را در حسابتان واریز کنید و یک گواهی بگیرید.
سپس علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و رفع موانع بدهید

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

بستگی به متن مبایعه‌نامه نامه دارد