مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انتقال سند

با سلام
بنده حدود چهارسال پیش اقدام به خرید یک دستگاه آپارتمان نمودم که با توجه به کم کاری و پشت گوش اندازی مالک و معمار ساختمان و انجام ندادن کارهای پایانکار با بهانه های مختلف متاسفانه انتقال سند انجام نشد و هم اکنون نیز با مشکل جدیدی مواجه شده ام که مالک فوت کرده است و هیچ کدام از وراث مسئولیت انجام کارها را برعهده نگرفته و بنده بلاتکلیف مانده ام من برای انتقال سند آپارتمانم باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

بابک مرادی

جناب آقای بابک مرادی :

سلام. ابتدا اثبات بیع سپس الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه