مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی وصول بذل در طلاق خلع

سلام
همسرم بعد از گرفتن کلیه حقوقش مهریه ، اجرت المثل، نفقه با حکم دادگاه به وسیله طلاق خلع با بذل بیست میلیون تومان که درحکم قید شده جدا شده ایا الان بیست میلیون بذل که مورد حکم واقع شده از طریق اجرای احکام قابل وصول است؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بذل نه اینکه به شما تعلق می‌گیرد بذل یعنی اینکه حق خودش بوده و از شما نخواهد گرفت

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، شما نسبت به مقدار بذل شده بری می‌شوید از دین

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

ذکر کلمه بذل بدین معناست که زوجه با بخشیدن بیست میلیون تومان در قبال اجرای صیغه طلاق موافقت نموده است