مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

سلام، من یک سال و چند ماه است که بخاطر آزار و اذیت‌های همسرم خونه پدرم هستم. همسرم توی این مدت دو بار درخواست تمکین دادن ک هر دو بار رد شد. مهریه من 114 سکه هست، با بخشیدن بخشی از مهریه‌م میتونم طلاق خلع بگیرم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر شرایط اکراهی شما که باعث عسر و حرج می شود اثبات گردد بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است طلاق به دلیل عسر و حرج مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست طلاق بدهید و مقدار قابل توجهی از مهریه را در قبال اجرای صیغه طلاق بذل کنید.
توجه داشته باشید نتیجه قابل پیش بینی نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دعوای طلاق را به علت عسر و حرج مطرح نمایید یا به شروط 12 گانه ذکر شده در عقدنامه استناد نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رویه شعب متفاوت است
نمی‌توان اظهارنظر قطعی نمود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به توافق دارد یا باید شرایط عسروحرج ثابت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می شود با اثبات عسر و حرج خویش اقدام به متارکه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع طلا و موضوع پیچیده ای است که نیاز به بررسی و گفتگو دارد

اما تحت شرایطی زوجه میتواند اقدام نماید