مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

سلام وقتتون بخیر. در طلاق خلع از طرف زوجه اگر مهریه خود را کم و یا همه مهریه را ببخشد و زوج رضایت ندهد زوجه می تواند طلاق خلع بگیرد؟ لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تنها حالتی که زن می تواند برای طلاق خلع بدون رضایت شوهر اقدام نماید زمانی است که زن پیش از آن وکالت بلا عزل برای طلاق خلع را از مرد دریافت کرده باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر طلاق متصور نیست زیرا رضایت زوج ملاک عمل است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به رویه شعبه دارد
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
اختلاف دیدگاه نیز می‌باشد.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

خیر بهتر است توافق نمایید و وکالت در طلاق بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه می تواند با اعلام کراهت از زوجه و بذل مهریه درخواست طلاق بدهد.