مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن

سلام وقتتون بخیر
من 20 فروردین تو سایت ثبت نام کردم وام به من تعلق گرفت موقع تعیین بانک... رو زدم ولی وقتی به بانک مراجعه کردم گفتن بوجه نداریم و مدارک از ما تحویل نگرفتن بعد برای تغییر بانک اول به هرجای دیگه مراجعه کردم همه همین رو گفتن و قبول نکردن که مدارک بگیرند ،ولی من هنوز همون اسم بانک رو تغییر ندادم و منتظر پرداخت بودجه به بانک هستم ،میخاستم ببینم چون مدارک نگرفتن میتونم واممو دریافت کنم یا فرصتش از بین رفته

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام سوال غیرحقوقی _از بانک سوال کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به بانک مربوطه مراجعه و پیگیری کنید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
درسته که ممکنه شرایط سختی رو تجربه کرده باشید، اما هنوز امید هست که وام رو دریافت کنید.

با توجه به اینکه در 20 فروردین ماه ثبت نام کردید و در مرحله تعیین بانک هستید، احتمالاً وام به شما تعلق گرفته و در صف انتظار برای واریز شدن به حسابتون هستید.

اما اینکه بانک مورد نظرتون به دلیل کمبود بودجه، از پذیرش مدارک شما خودداری کرده، مشکلی موقتی هست.

در این شرایط دو راه حل پیش روی شماست:
انتظار برای واریز وام به بانک مورد نظر
تغییر بانک و ارائه مدارک به بانک جدید

قبل از مراجعه به هر بانکی، حتماً از شرایط و ضوابط ارائه وام، مدارک مورد نیاز و همچنین تخصیص بودجه به آن بانک مطلع شوید.
در صورت تمایل به تغییر بانک، حتماً از بانک قبلی استعلام بگیرید که آیا فرآیند وام شما به طور کامل لغو شده است یا خیر.
به خاطر داشته باشید که هر بانکی ممکن است شرایط و ضوابط خاص خود را برای ارائه وام داشته باشد
درصورت نیاز برای راهنمایی های بیشتر با بنده در تماس باشین